banenr

Endeløs aramidfilt for rullevarmeoverføringstrykkmaskin

Uendelig aramidfilt, er et kontinuerlig sømløst filtmateriale laget av aramidfibre. Aramidfibre er kjent for sine utmerkede egenskaper som høy styrke, høy modul, høy temperaturbestandighet, syre- og alkalibestandighet.

https://www.annilte.net/annilte-thermal-transfer-blanket-for-printing-equipment-printing-machinery-tablet-printing-equipment-product/

Funksjoner:
Høy styrke:De høye styrkeegenskapene til aramidfibre gjør endeløse aramidfilter utmerket for tunge belastninger og høyhastighetsbevegelser.
Høy temperaturbestandighet: Høytemperaturmotstanden til aramidfibre gjør at endeløse aramidfilter opprettholder stabil ytelse i høytemperaturmiljøer.
Slitasjemotstand:På grunn av den spesielle fiberstrukturen har endeløse aramidfilter utmerket slitestyrke og er egnet for bruksområder som krever hyppig friksjon og slitasje.
Ingen sømmer:den endeløse designen unngår mulig brudd og slitasje i sømmene og forbedrer den generelle ytelsen og levetiden til materialet.

Applikasjonsscenarier
Tekstilmaskiner:Brukes i Sanforizing tekstilmaskiner som transportbånd eller arbeidsflater for å tåle høye hastigheter og høye temperaturer.
Termooverføringsmaskiner:brukes i termooverføringsmaskiner som varmepresstepper eller transportbånd for å overføre mønstre eller tekst til ulike materialer.
Matforedling:På grunn av sin høye temperatur og slitestyrke, brukes endeløse aramidfilter også i matforedlingsmaskiner, som brødristere og ovner.
Andre industrifelt:Den kan også brukes i utstyr innen elektronikk, kjemisk og metallurgisk industri som varmeisolasjon, slitasjebestandige og korrosjonsbestandige deler.

Annilte er entransportbånd produsent med 15 års erfaring i Kina og en bedrift ISO-kvalitetssertifisering. Vi er også en internasjonal SGS-sertifisert gullproduktprodusent.

Vi tilpasser mange typer belter. Vi har vårt eget merke "ANNILTE"

Hvis du har spørsmål om transportbånd, vennligst kontakt oss!

 

Epost: 391886440@qq.com

Tlf:+86 18560102292
We Chatt: annaipidai7

WhatsApp:+86 185 6019 6101

Nettsted:https://www.annilte.net/


Innleggstid: 12. september 2024