banenr

Høytemperatur transportbånd, sementklinker spesial høy temperatur 180 ℃ ~ 300 ℃ høytemperatur brennende transportbånd, stålfabrikk spesialtransportbånd

Høytemperaturtransportbånd, varmebestandig og svebestandig transportbånd, høytemperaturbestandig og sviebestandig transportbånd for klinker i sementanlegg, høytemperaturbestandig og sviebestandig transportbånd for slagg i stålanlegg, forleng levetiden til høytemperaturtransportører Belte med omtrent en måned til seks måneder sammenlignet med det generelle høytemperaturbestandige transportbåndet.

Temperaturen på transporterte materialer kan nå over 200 ℃, og kan nå 800 ℃ øyeblikkelig, noe som passer for alle anledninger der vanlige varmebestandige transportbånd brukes.

gummibelte

 

Bruk: Hovedsakelig brukt i metallurgi, koks, metallurgisk industri og andre industrier.

Hovedsakelig brukt i metallurgi, koks, jern og stål, støperiindustrien, sintret malm, sementklinker og andre materialer ved en spesielt høy temperatur (ikke mer enn 500 ℃) transportør.
Egenskaper.
1, Det sterke laget tar i bruk ny type høystyrke, lavt krympende polyesterlerret eller høytemperaturbestandig stålnett.
2、 Dekklaget bruker en unik klebeformel for å danne et adiabatisk karbonisert lag på overflaten ved transport av materialer med høy temperatur.
3. Limformelen sikrer høy vedheft mellom dekklaget og stofflaget under høye temperaturforhold, unngår blemmer og delaminering av limlaget under bruk, med god stabilitet og lang levetid.

Forslag til valg: Overflatetemperaturen på båndet er nært knyttet til levetiden til det varmebestandige båndet, som direkte påvirker klebestyrken mellom dekkgummien og båndets kjerne, og slitestyrken og anti-sprekk av dekkgummien etc. Overflatetemperaturen på beltet er nært knyttet til levetiden til den varmebestandige tapen.Overflatetemperaturen til beltekroppen er nært knyttet til sammensetningen, naturen og overflatestrukturen til de transporterte materialene.Jo større kontaktflate mellom materialet og overflaten av beltet, desto dårligere er varmespredningen til beltet;jo lengre transportavstand, jo bedre varmeavledning.Derfor, når vi velger høytemperaturtransportbånd, bør vi undersøke og måle overflatetemperaturen til beltet fullt ut, og fullt ut vurdere typen materiale og lengden på transportbåndet og andre faktorer.Tykkere dekselgummi er en viktig betingelse for å sikre lang levetid på beltet, vi foreslår at under høytemperaturmiljø, øvre dekselgummi 6mm~8mm, nedre dekselgummi 2~4mm.


Innleggstid: 21. oktober 2023