banenr

Hvordan fungerer et eggsamlingsbelte?

Et eggoppsamlingsbelte er et transportbåndsystem som er designet for å samle egg fra fjørfehus.Beltet består av en serie plast- eller metalllameller som er adskilt fra hverandre slik at eggene kan rulle gjennom.

Når beltet beveger seg, beveger lamellene eggene forsiktig mot oppsamlingsstedet.På oppsamlingsstedet fjernes eggene fra beltet og overføres til et oppbevaringsområde for gradering og pakking.

Noen eggsamlingsbelter er også utstyrt med et eggdeteksjonssystem som bruker sensorer for å identifisere og fjerne eventuelle ødelagte eller sprukne egg.Dette bidrar til å sikre at kun egg av høy kvalitet samles inn og behandles.

Samlet sett er et eggsamlingsbelte en svært effektiv og automatisert løsning for eggsamling, som reduserer arbeidskostnadene og øker produktiviteten.

https://www.annilte.net/annilte-4-inch-pp-woven-egg-conveyor-belt-polypropylene-belt-for-chicken-farm-cages-product/

Egginnsamlingsbeltet vårt er designet for å effektivisere egginnsamlingsprosessen, noe som gjør den raskere og mer effektiv enn noen gang før.Med sitt innovative design sørger vårt eggsamlingsbelte for at egg samles skånsomt og uten skader.

Egginnsamlingsbeltet vårt er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer at det er holdbart og langvarig.Den er også enkel å rengjøre, noe som gjør vedlikehold til en lek.

Med eggsamlingsbeltet vårt kan du øke produktiviteten og redusere arbeidskostnadene.Det automatiserte systemet gjør at du kan samle egg raskt og effektivt, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver.

Ikke nøye deg med en underordnet eggsamlingsprosess.Oppgrader til eggsamlingsbeltet vårt og opplev fordelene selv.Kontakt oss i dag for å lære mer!


Innleggstid: 14-jul-2023