banenr

Vi introduserer eggsamlingsbeltet vårt: Den ultimate løsningen for fjørfeoppdrettere

Som fjørfebonde vet du at egginnsamling er en avgjørende del av driften din.Imidlertid kan tradisjonelle egginnsamlingsmetoder være tidkrevende, arbeidskrevende og utsatt for brudd.Derfor er vi glade for å introdusere eggsamlingsbeltet vårt – den ultimate løsningen for effektiv og effektiv eggsamling.

egg_belt_07

Egginnsamlingsbeltet vårt er et toppmoderne system som effektiviserer eggsamlingsprosessen.Med sin slitesterke og fleksible design kan den tilpasses til ethvert fjærfehusoppsett.Beltet er laget av materialer av høy kvalitet som er enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som sikrer at eggene dine holder seg rene og hygieniske.

Men det er ikke alt – eggsamlingsbeltet vårt er også designet for å redusere risikoen for eggbrudd.Beltens milde bevegelse sørger for at egg transporteres jevnt og sikkert fra reiret til oppsamlingsstedet.Dette betyr at du kan være trygg på at eggene dine ankommer destinasjonen intakte, noe som reduserer avfall og maksimerer fortjenesten.

Og den beste delen?Eggsamlingsbeltet vårt er utrolig enkelt å bruke.Bare installer den i ditt fjærfehus og la den gjøre jobben for deg.Med dets automatiske egginnsamlingssystem kan du spare tid og arbeidskostnader samtidig som du forbedrer den generelle kvaliteten på eggene dine.

Så hvorfor vente?Oppgrader eggsamlingssystemet ditt i dag med eggsamlingsbeltet vårt.Kontakt oss for mer informasjon og begynn å nyte fordelene med effektiv og effektiv egginnsamling.

 

Vi er en produsent med 20 års erfaring i Kina og en ISO-kvalitetssertifisering for bedrifter.Vi er også en internasjonal SGS-sertifisert gullproduktprodusent.
Vi tilpasser mange typer belter. Vi har eget merke "ANNILTE"

Har du spørsmål om gjødselbeltet, ta kontakt med oss!
Telefon / whatsapp: +86 13153176103
E-mail: 391886440@qq.com
nettsted: https://www.annilte.net/


Innleggstid: 21. juni 2023