banenr

Forholdsregler for bruk av PP-gjødseloverføringsbelte

Rensemaskin av typen PP polypropylen rensebånd (transportbånd) gjør kyllinggjødsel tørr til granulær form som er lett å håndtere og høy gjenbrukshastighet av hønsegjødsel.Kyllinggjødsel har ingen gjæring i hønsehuset, noe som gjør inneluften bedre og reduserer veksten av bakterier.Den spesielle kjemiske fiberen, polyetylen og andre anti-aldringsmaterialer som brukes har egenskapene til nedsenking, anti-korrosjon, slitasjebestandig og så videre, og forlenger levetiden.

48f98bc7-1cbf-483e-bb65-e6c22edd10ea

Forholdsregler for bruk av PP-gjødseloverføringsbelte:

Med populariteten til gjødseloverføringsbelte i oppdrettsproduksjonen, er multi-arter, høy ytelse, lett vekt, multifunksjonell og lang levetid noen få områder av bekymring for produsentene.I industriell produksjon er riktig bruk av PU-transportbånd spesielt viktig, pp-transportbånd i bruk bør ta hensyn til følgende forhold:

1. Unngå at rullene blir dekket av materialer, noe som resulterer i rotasjonssvikt, for å forhindre lekkasje av materialer som sitter fast mellom rullen og båndet, vær oppmerksom på smøringen av den bevegelige delen av PP-transportbåndet, men skal ikke være oljefarget transportør belte.

2. Forhindre at belastningen starter på rengjøringsbeltet.

3. Hvis transportbåndet går ut av innretting, må du iverksette tiltak for å korrigere det i tide.

4. Når beltet viser seg å være delvis skadet, bør kunstig bomull brukes for å reparere det i tide for ikke å utvide det.

5. Unngå at transportbåndet blokkeres av stativet, søylen eller blokkmaterialet, og unngå at det går i stykker og rives.


Innleggstid: 10-november 2023